Zásady ochrany osobních údajů | Podpořit.cz
9 listopadu, 2018

Zásady ochrany osobních údajů

Zaškrtnutí souhlasu se Zásady ochrany osobních údajů uděluji v souladu se zákonem upravujícím ochranu osobních údajů a Nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679 (GDPR) provozovateli: (Podpořit Family s.r.o., IČO: 09154230) svůj dobrovolný a svobodný souhlas se zpracováním osobních údajů dle níže uvedených podmínek, a to osobních údajů, které jsem uvedl v rámci registračního formuláře.

Kontaktní údaje

Podpořit Family s.r.o.

IČO: 09154230
(Zapsán v obchodním rejstříku)
Adresa: Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno
tel. +420 737 862 188
info@podporit.cz

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Shromážděné osobní údaje využíváme jen k účelům, o kterých jste informování. Jaké údaje shromažďujeme a k čemu, to záleží jak a jaké osobní údaje jste nám předali. Takové údaje nám můžete sdělit prostřednictvím našich webových stránek, a to následujícími způsoby.

Registrace uživatelského účtu:

Na naše webové stránky se můžete zaregistrovat. Není to ale nutné, protože naši službu můžete využívat i bez registrace. Pokud se i tak zaregistrujete, je nutné shromáždit vaše  údaje k tomu, abychom mohli vést váš Uživatelský účet.

Tento formulář sbírá tyto osobní údaje: Jméno, Příjmení, Emailovou adresu, Číslo účtu, Adresu a Telefonní číslo. Tyto údaje jsou nezbytné k tomu, abychom mohli plnit smlouvu. Tedy pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy v rámci vaší žádosti, případně oprávněný zájem kontaktovat (potencionálního) klienta.

Přihlášení k odběru novinek:

Na našich stránkách nabízíme formulář k odběru novinek z našeho webu neboli newsletter. V tomto formuláři zadáváte pouze vaši emailovou adresu, kterou potřebujeme k tomu, abychom vás mohli o novinkách informovat. Tyto osobní údaje je nutné zpracovat za účelem zasílání marketingových sdělení. Tyto údaje budou zpracovány po dobu 10 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@podporit.cz nebo opisu na kontaktní údaje provozovatele.

Cookies a analytika

Detailní informace o tom, jaké druhy cookies používáme naleznete na stránce zde.

Vložený obsah z dalších webů

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

S kým sdílíme vaše údaje

Zpracování osobních údajů je prováděno Provozovatelem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.

Jak dlouho údaje uchováváme

Vaše údaje uchováváme jen po dobu nezbytně nutnou.

Jaké máte práva

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

vzít souhlas kdykoliv zpět
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

pro uplatnění některého z těchto práv nás kontaktujte na: info@podporit.cz

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Ke statistickému zaznamenání, měření návštěvnosti a zabezpečení sítě

Při každé návštěvě našich stránek si analytický software ukládá anonymní cookies. Ty pomáhají zjišťovat, kolik uživatelů chodí na naše stránky opakovaně. Lépe tak chápeme, jak se čtenáři na našich stránkách chovají, čemu dávají přednost a co je zajímá.Pro tyto účely využíváme také nástroj Google Analytics. Podrobnosti o tomto nástroji naleznete zde: https://www.google.com/intl/cs_ALL/analytics/index.html Pro informace o dalším zpracování v rámci tohoto nástroje se ovšem musíte obrátit na společnost Google.

K zasílání novinek

Využíváme službu třetí strany, službu Mailchimp.com, která schraňuje údaje jako je jméno, příjmení a Vaše e-mailová adresa. Tyto informace slouží k tomu, abychom Vám mohli zasílat, na základě Vaší žádosti novinky ze světa Podpořit.cz.